Sdílej na Facebooku Sdílej na Twitteru Sdílej na MySpace

windows XP home edition registrační ID a aktualizace klíče

Příspěvek 22 led 2011 16:34

Zdravim
mam problém takový že mam sice pravý xp home edition (dokonce i stahnuty sp3), ale klíč jsem měl nepravý(z důvodu že jsem ho nemohl najít..-ten svůj pravej)...po instalaci mi to hodilo abych do 30ti dní napsal jiny - pravý klíč...když mi ještě zbývalo 26 dní najednou mi nenajela plocha a požaduje to po mě už po asi 4 dnech abych napsal správný klíč...s tím by nebyl problém našel jsem další co funguje..ale potřebuju najít i nějaký funkční ID ... když mi tedy najede abych si u windows aktualizoval klíč a poté ID..mám na výběr buď telefonicky nebo přes internet..přes internet mi to ani nejde, mám vyndanou síťovku. Takže mi zbývá pouze telefonická aktivace...po poklikání na pár okínek mi naběhne abych napsal nový klíč..ten napíšu...poté mi to řekne abych zavolal bůhví kam...a že mi operátor řekne platné ID, které mi spustí můj windows...a já právě potřebuji najít nebo zjistit to aktivační ID - jedná se o kód dlouhý na 7 kolonek (shřejmě po 5 písmenech)...máte někdo nějaké nápady jak to oblafnout..nebo nějaký spustitelný crack, který kdybych vypálil na cd aby mi rozběhl komp...? pls potřebuju help... díky *bye*
Za tu dobu co tohle čteš umřel 1 člověk.