100 Kč za registraci na ZUNO
|
Czshare kredit 100 Gb za 30 Kč
|
♪♫ Reklamní prostory ♪♫
|
Sázková kancelář
Průzkumník Windows
WAREZ FORUM - Stáhnout zdarma z share-rapid, rapidshare, czshare.com a dalších - free download
• Stránka 1 z 1
Jak odstranit tohoto blbce co mi leze za každým filmem? Mám složku filmy do které je ukládám a když jí chci otevřít tak se na mě vyvalí okénko, že v zájmu Windows Průzkumník tuto složku uzavírá. Nejde zlikvidovat ani v omezení spouštěcích dat. Willi1
Průzkumník Windows
Vůbec nemám potuchy, čím by to mohlo být. Myslíš, že by bylo možné dodat screen?
Průzkumník Windows
Je to součást Windows ale asi špatně nastaven. Vykašlu se na to. Willi1
Průzkumník Windows
No já jen vím, že na win XP mi jednu dobu také zlobila složka filmy. Vždycky když jsem jí otevřel tak mi to napsalo, že systém Windows musel tuto činnost ukončit. Tuším, že to vyřešili kodeky.
Průzkumník Windows
Já to vyřešil tak že jsem v regeditu našel tu složku a vymazal. Willi1
Průzkumník Windows
Vymazal jsem ho z registru ale je tu pořád blbec. Jaký kodek bych asi potřeboval? Mám všechny kodeky ale tenhla asi ne. Poraď. Willi1
Průzkumník Windows
Neručím za to, že je to kodekem, ale zkusil bych to. Zkusil bych tohle:
Pokud to tvůj problém nevyřeší, řešil bych to spíše na nějakém odborném fóru zabývajícím se OS (win)
- Odkazy:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.
Pokud to tvůj problém nevyřeší, řešil bych to spíše na nějakém odborném fóru zabývajícím se OS (win)

Re: Průzkumník Windows
vím, že je to reklama, ale asi to pro řešení tvého problému bude to nejlepší
zde je reklama na kvalitní slovenské fórum zabývající se informačními technologiemi a mají zde kategorii speciálně věnovanou OS, takže bych to určitě zkusil zde
zde je reklama na kvalitní slovenské fórum zabývající se informačními technologiemi a mají zde kategorii speciálně věnovanou OS, takže bych to určitě zkusil zde
- Odkazy:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.
Průzkumník Windows
Nainstaloval jsešm kodeky Cs solution a ten vů se pořád drží. Jsem v koncích. Willi1
Re: Průzkumník Windows
Mmm... Tak to ti asi neporadím... Jedině zkusit nějaké na na windowsy specializované fórum...
• Stránka 1 z 1