PF 2011
Jménem celého WF.CZ týmu bych rád všem uživatelům popřál příjemně prožitý zbytek dnešního dne, úspěšný vstup do nového roku 2011 a jeho prožití ve štěstí a hlavně zdraví. Doufáme, že nám zachováte přízeň i v dalším roce, a že se WF.CZ bude nadále rozrůstat způsobem, jakým se rozrůstá nyní!
WF.CZ v běhu času:
Bylo toho hodně, co se toho během roku 2010 stalo. Kdyby se mě ale někdo zeptal, co mě těší nejvíce, určitě je to rapidní vzestup návštěvnosti. Vždyť to je to, co mě i ostatní v týmu na tom baví nejvíce. Od počátku roku se počet návštěv téměř zčtyřnásobil, to mě těší. Velmi mě také těší spuštění unikátního zábavního centra s největším lákadlem, kterým je bezesporu Sázková kancelář. A co chystáme do nového roku? Plánujeme především pokračovat v nastoleném trendu, pokusíme se přilákat ještě více uživatelů a vymyslet ještě mnohá další vylepšení. Chystáme také spuštění nové verze linkcheckeru, který by měl kontrolovat odkazy automaticky ve všech příspěvcích a samočinně vyhodnocovat, které již nefungují. Zkrátka, bude toho hodně!
PF 2011