Nemohu spustit hru
SoF došlo k problému a musí se zavřít". Co to může být? Díky.

, moc prosím o odpověď.
Neměl bys ještě nějakou radu? Pls! M.

Takže asi nic. Ale děkuji za ochotu, jo a tu grafickou kartu nemůžu najít, můžu se jen zeptat, kde to mám hledat ? Pro příště... Tak díky a zatím ahoj. M.
Pokud splňuje minimální požadavky, tak bych asi doporučil stáhnout jinou verzi od jiného uploadera.

Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut. 

Ahoj, tak přítel koupil novou RAM 2 GB a ta hra pořád píše to stejný, ta ramka tam je v pořádku. Tak já nevím, čím by to mohlo být. Je tam operační systém XP, AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2,21 GHz. Já nedokážu zjistit, jestli to splňuje minimální požadavky, ta RAM bylo jasný, když jsem tam měla 1 jsou potřeba 2GB. Pořád to hází tu hlášku: "V aplikaci NFS11.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže." Soubor NFS11.exe je ten crack. Když jsem ho tam vkládala, tak jsem dala přepsat ten soubor, co už tam byl, podle rady administrátora johna54321. Poraďte mi prosím, hrozně bych chtěla, aby to jelo... Díky. M.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
| Warez forum | Best Of Dance | Na serveru warez-forum.cz není umístěn žádný materiál, který by mohl být v rozporu se zákony ČR. Jsou zde umístěny pouze základní soubory sloužící ke správné funkčnosti fóra. Autoři tohoto fóra nenesou žádnou zodpovědnost za příspěvky odeslané uživateli, za své příspěvky zodpovídají sami uživatelé. Nepoužívejte tyto stránky k distribuci ani ke stahování jakýchkoliv materiálů, ke kterým nemáte oprávnění a licenci. |