100 Kč za registraci na ZUNO
|
Czshare kredit 100 Gb za 30 Kč
|
♪♫ Reklamní prostory ♪♫
|
Sázková kancelář
Nejde spustit dodatek the sims 3 po setmění
WAREZ FORUM - Stáhnout zdarma z share-rapid, rapidshare, czshare.com a dalších - free download
• Stránka 1 z 1
Ahoj potřebuju radu stáhla jsem si dodatek the sims 3 po setmění a když ho spustim tak se mi objeví tohle "Chyba při autorizaci disku. Nejsme schopni ověřit, jestli je váš disk oprávněnou kopií hry The Sims 3. Kontaktujte prosím zákaznickou podporu." nevíte co s tim? crack jsem tam zkoušela ale nepomáhá to mám verzi 6.0.81 ale sehnala jsem crack akorát na tu novější verzi může to být tim? a poslaly byste mi prosím odkaz na crack na tu starší verzi ? díky...
Re: Nejde spustit dodatek the sims 3 po setmění
A co zkusit tedy aktualizovat a poté použít ten crack co máš?
zde máš patch na verzi 6.5.1:
a zde crack na 6.5.1:
zde máš patch na verzi 6.5.1:
- Odkazy:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.
a zde crack na 6.5.1:
- Odkazy:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.
aktualizovat to nejde protože nemam originál hru ... ukáže se mi že se nelze připojit ke správci stahování ea
A z pomocí toho patche který sem ti postnul si to zkoušela? S ním se nikam připojovat nemusíš.
a poradil bys mi prosím jak mam ten patch nainstalovat?
prosím nesehnal bys mi ještě patch na the sims 3 na verzi 1.22.9 ? nevim kde ho mam hledat 

Tady je patch na verzi 1.24.3 (je zbytečné chtít starší verze, akorát pak budeš mít problém s chybama ve hře
Crack myslím není potřeba, stačí vždy cracknout poslední nainstalovaný datadisk. V tvém případě tedy Po setmění
- Odkazy:
Crack myslím není potřeba, stačí vždy cracknout poslední nainstalovaný datadisk. V tvém případě tedy Po setmění
tak jsem všechno udělala a stejně to nejde

Měla bys postupovat následovně: nainstalovat základní hru (nic necrackovat), nainstalovat datadisky které máš v pořadí v jakém vyšli. Pak podle potřeby zaktualizovat jednotlivé části. A pak na závěr cracknout poslední nainstalovaný datadisk a přes něj hru spouštět.
Za tento příspěvek poděkovali:
ilidari
No přesně takhle to mam
ale poprvý když jsem si to stáhla tak to šlo, pak jsem tam nainstalovala ještě jeden dodatek a od tý doby to nejde tak jsem to celý vymazala a stáhla znovu ale stejně to pořád nejde :/
ale poprvý když jsem si to stáhla tak to šlo, pak jsem tam nainstalovala ještě jeden dodatek a od tý doby to nejde tak jsem to celý vymazala a stáhla znovu ale stejně to pořád nejde :/Re: Nejde spustit dodatek the sims 3 po setmění
Tak to mě mrzí, tak buď bude někde chyba v tom crackování, popřípadě cracku. Nebo ve stažené verzi her. Oni totiž také existují 2 verze základní hry Sims 3, které se chovají trošku jinak. Zkus najít jiný zdroj ke stažení, nejlépe nějakého uplaodera který bude mít všechny díly i s návody jak je cracknout.
ahoj potrebuju funkcni crack a patch na verzi 6.5.1 a ten oodkaz jak tm je neviim jak to stahnout poradte prosim
Původní dokaz na rapidshare je bohužel už mrtvý. Zkus tento odkaz:
A nebo na gamecopyworld je pod tím crackem i postup v jakém pořadí co instalovat.
- Odkazy:
A nebo na gamecopyworld je pod tím crackem i postup v jakém pořadí co instalovat.
Ahoj kluci mám hodně velký problém.Mám originál disk sims3 a chci si nainstalovat všechny dodatky,které mám stáhnuté.Ale nedaří se mi to rozchodit co jsem přeintaloval windows.U obou dcer na pc to jede.Instaloval jsem asi před třemi měsíci.Na tom mém ani za boha.Zkoušel jsem po instalaci zálkadního disku se sims3 ihned aktualizovat nebo instalovat všechny datadisky a crackocat jen ten poslední atd.Fakt už nevím v čem je zakopaný pes.Nemáte někdo prosím nějaký tip co asi dělám špatně?Momentálně jsem nainstaloval originál disk základní hry sims3 a aktualizuji přes download manager,ale nevím jestli dělám dobře.Chystám se instalovat dodatky z tohoto fora.Děkuji za každou zprávičku-ihned vyzkouším....
Ahoj,mám stejný problém,mám to stáhnutý a nechce to hrát protože to z HDD nemůže určit jestli to je koupený.Díky,prosím rychle
• Stránka 1 z 1