#W-F

100 Kč za registraci na ZUNO | Czshare kredit 100 Gb za 30 Kč | ♪♫ Reklamní prostory ♪♫ | Sázková kancelář

Miznutí souborů z CZShare a Hellshare

WAREZ FORUM - Stáhnout zdarma z share-rapid, rapidshare, czshare.com a dalších - free download

<<

raptor150

Náštěvník

Stav konta: 375.00 W$
Obdržená poděkování: 0
Soukromá zpráva

Sdílej na Facebooku Sdílej na Twitteru Sdílej na MySpace

Miznutí souborů z CZShare a Hellshare

Příspěvek 16 úno 2012 14:32

Zdravím všechny, poslední dobou mám problémy s tím že mi miznou soubory z CZShare (1 soubor - Paranormal Activity 3 ENG+České titulky) a z Hellshare (1 Soubor - Paranormal Activity 3 CZ Dabing), nevíte čím to může být ? Neděje se to jenom mě , má problémy i kámoš a i kámoška , takže dělá to celkově asi 8 lidem co znám. Děkuji za jakoukoliv odpověď 8-)
<<

vojtah22

Administrátor

Stav konta: 26,545.00 W$

Obdržená poděkování: 70
Ocenění: 1
Soukromá zpráva

Re: Miznutí souborů z CZShare a Hellshare

Příspěvek 16 úno 2012 15:50

Pravděpodobně jsou mazány soubory, které někdo nahlásil a tváří se jako nelegální.
<<

raptor150

Náštěvník

Soukromá zpráva

Příspěvek 16 úno 2012 19:43

Aha , jenže já jsem ty soubory sám skoušel a bylo vše tak jak jsem uvedl v popise. To je dovolené že 1 člověk to nahlásí a automaticky se soubor smaže jo ? , protože v tom případě člověk může lehce tohohle zneuží a nahrát si tam svůj nový soubor a smazat starou konkurenci jako jsem např. já. To mi přijde divné, v každém případě díky za reakci.
<<

D76

Náštěvník

Stav konta: 235.00 W$
Soukromá zpráva

Příspěvek 21 úno 2012 18:41

raptor150 píše:Aha , jenže já jsem ty soubory sám skoušel a bylo vše tak jak jsem uvedl v popise. To je dovolené že 1 člověk to nahlásí a automaticky se soubor smaže jo ? , protože v tom případě člověk může lehce tohohle zneuží a nahrát si tam svůj nový soubor a smazat starou konkurenci jako jsem např. já. To mi přijde divné, v každém případě díky za reakci.

Presne jak pises konkurence tohoto systemu muze docela uspesne vyuzivat ve svuj prospech.Ale dost casto jsou to proste patraci (muj nazev pro tzto lidi)kteri proste vyhledavaji po internetu tyto udajne :-P nelegalni soubory a proste je hlasi a kazdy takovy sdileci server ma za povinost takove soubory neprodlene smazat.konecne to maji vetsinou napsane i v podmimkach.

Jedina rada jak se tomu aspon castecne vyhnout :
1.nedavat adresy k uploadum verejne ,ale jen na overena fora.
2.NIKDY!!! nedavavat pravy nazev souboru:

PRIKLAD:
uploaduji film:Paranormal Activity 3 ENG+České titulky a vzdy ho prejmenuji na treba: maturitni ples
<<

raptor150

Náštěvník

Soukromá zpráva

Příspěvek 27 úno 2012 22:15

Dobře , ale to to je přece blbost ne ? Jak to pak můžou lidi stahovat když už jenom uvidí třeba náhled že nejde o maturitní ples , ale o paranormal activity ? Špatně zařazená kategorie a název je už odradí, a to nemluvně že mě ještě můžou nahlásit za FAKE uploady :)

Zpět na Poradna