#W-F

100 Kč za registraci na ZUNO | Czshare kredit 100 Gb za 30 Kč | ♪♫ Reklamní prostory ♪♫ | Sázková kancelář

KGB SPY 3.32 (key logger)

WAREZ FORUM - Stáhnout zdarma z share-rapid, rapidshare, czshare.com a dalších - free download

Moderátor: rostigue

<<

joposnv

Ve výslužbě

Stav konta: 8,515.00 W$

Obdržená poděkování: 35
Ocenění: 2
Soukromá zpráva

Sdílej na Facebooku Sdílej na Twitteru Sdílej na MySpace

Příspěvek 21 úno 2007 21:03

Obrázek

KGB Spy Software je víceúčelová klávesnice sledující software (a.k.a. klíčový lesní dělník) to

je široce užívaný oběma regulérními uživateli a IT bezpečnostní odborníci. Důvod pro takovou popularitu

je, že tento program ne jen nezaznamená stisky kláves; to je schopné nahrávání jazyk

specifické znaky (ex -. přehlásky), datum a čas jisté okno bylo zahájené stejně jako

titul toho okna. Tak, tento software kombinuje dvě velmi důležité vlastnosti – to zaznamenává

veškerá napsaná data, abyste neztratíte to kdy váš počítač nenadále havárie, a to drží

záznam všech klávesové aktivity. To vám dovolí monitor vaše dětská aktivita doma nebo

ujistit se vaši zaměstnanci neužívají firemní počítače nevhodně. Tam jsou tři

verze keylogger – volného KGB Key Loggera, KGB Keylogger a KGB Spy. Volný KGB klíčový lesní dělník je

absolutně volný, obsahuje všechno základní rys popsanou výši a je určenou k nekomerční

užívat doma jak keylogger. KGB Keylogger a KGB Spy je dobře známý, vysoce pochválený IT bezpečnost

orientovaný software který přesahuje nahrávání stisků kláves. Zatímco to původně bylo vytvořené pro

společnosti a malé obchody, stává se stále více populární pro domácí použití také.

hlavní důvod pro to je prodloužené schopnosti KGB Spy nebo KGB Keylogger. Průmysloví experti

pohlížet na KGB Spy a KGB Keylogger jako nejlepší levný neinvazivní software z keylogger

rodina. Veškeré významnější společnosti užívají klávesové lesní dělníky k tomu, aby předešli ztrátě dat a monitor
aktivita
zaměstnanců; velká část nich vybrala KGB Spy z refog.com KGB Spy je prodávaný v

zkušební- předtím než vy- kupte základ, což znamenáte tam nejste žádní nahoru přední výdaje. Vy dostanete značného času

doba k tomu, aby zkusila a testuje software k tomu, aby ujistil se toto je aplikace, kterou vy jste byli vyhledávací

Obrázek

Odkazy:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.
<<

SHARERAPID [Bot]

mn_srbot

<<

Afra

Nováček

Stav konta: 25.00 W$
Obdržená poděkování: 0
Soukromá zpráva

Re: KGB SPY 3.32 (key logger)

Příspěvek 16 úno 2012 03:16

Mohu dostat keylogger špionážní software zdarma?
<<

May

Nováček

Stav konta: 50.00 W$
Soukromá zpráva

Příspěvek 16 úno 2012 03:34

Afra píše:Mohu dostat keylogger špionážní software zdarma?

Vážení Admin, Afra, jsem já. Nelze otevřít toto fórum poté, co jsem změnit jazyk na angličtinu, tak jsem se zaregistrovat jiný účet. Proč nemohu otevřít tyto stránky poté, co jsem změnit jazyk v uživatelském panelu?
<<

May

Nováček

Stav konta: 50.00 W$
Soukromá zpráva

Příspěvek 20 úno 2012 07:11

May píše:
Afra píše:Mohu dostat keylogger Mac|keylogger Mac|Mac spy software špionážní software zdarma?

Vážení Admin, Afra, jsem já. Nelze otevřít toto fórum poté, co jsem změnit jazyk na angličtinu, tak jsem se zaregistrovat jiný účet. Proč nemohu otevřít tyto stránky poté, co jsem změnit jazyk v uživatelském panelu?

Zpět na Software