#W-F

100 Kč za registraci na ZUNO | Czshare kredit 100 Gb za 30 Kč | ♪♫ Reklamní prostory ♪♫ | Sázková kancelář

Fraps vs win.

WAREZ FORUM - Stáhnout zdarma z share-rapid, rapidshare, czshare.com a dalších - free download

<<

Fatal Medvidek PU

Nováček

Stav konta: 25.00 W$
Obdržená poděkování: 0
Soukromá zpráva

Sdílej na Facebooku Sdílej na Twitteru Sdílej na MySpace

Fraps vs win.

Příspěvek 29 led 2011 12:42

Čauky lidi chtěl jsem se zeptat protože chcu jsi naistalovat Fraps v nouzovím režimu a abych nebyl na administrátorovi tak jse ptám jestli to jde ? protože marně to skouším a furt mi to vyhazuje že nejsi správce počítače proto jej nemůžeš naistalovat . možná jse ptáte proč jsi nenaistaluju Win nebo přeistaluju na to mám odpověd nemám CD mám ho ještě v opravně jelikoš čekám až mi dorazí ... bohužel jsem stáhl CMD texták z příkazem na změnění hesla ... a já jsem musel otevřít vrata do nouzovího režimu tak lidi jestli máte nějaký plán jak na to prosím zdělte mi ho díky moc z pozdravem FMP :-)
<<

SHARERAPID [Bot]

mn_srbot

<<

Vojáček

V.I.P.

Stav konta: 1,831.00 W$

Obdržená poděkování: 11
Soukromá zpráva

Sdílej na Facebooku Sdílej na Twitteru Sdílej na MySpace

Re: Fraps vs win.

Příspěvek 22 úno 2011 22:18

Dám ti jednu radu. Pořiď si Linux.

P.S.: Vím, že ti tato rada vůbec nepomůže a že je naprosto bezcenná. Ale zrovna jsem přelouskával knížku o Linuxu a práci a terminálem (cca 900 stránek) a prostě jsem si tuhle větu nemohl odpustit. :-D

Zpět na Poradna