100 Kč za registraci na ZUNO
|
Czshare kredit 100 Gb za 30 Kč
|
♪♫ Reklamní prostory ♪♫
|
Sázková kancelář
Fraps
WAREZ FORUM - Stáhnout zdarma z share-rapid, rapidshare, czshare.com a dalších - free download
• Stránka 1 z 1
Fraps mi přestal fungovat, tak jsem stáhl Fraps 3.0.1 a stále nic. Je kreknutej, nastavenej a restartoval jsem PC. Poraďte , Willi1
Re: Fraps
Spustit soubor jako správce jde až od verze Vista a výše. Takže tady bude problém jinde. Kde ale netuším... Snad poradí někdo jiný.
No já hlavně nerozumim co nefunguje? Tento nekonkrétní popis problému ti k vyřešení moc nepomůže. Nefunguje program? Hází to nějaký error při spuštění - jaký? Nebo nefunguje nahrávání? Neuloží se video? Asi máme hádat.
Já to chápu, tak že to píše "Program xxx.exe přestal pracovat" ikdyž je pravda že tuto hlášku to také píše až od Win Vista+. Podle toho jsem právě usuzoval...
A co přesně tedy "nefunguje"? Nemohl bys přiložit třeba screen obrazovky?
Nemohu, protože Fraps nic nesnímá. Vymazal jsem jej z PC, pročistil a najdu jiný. Díky Willi1
Nerozumíte si: Printscreen je funkce ve windows, na klávesnici většinou nad tlačítkem Insert.
Každopádně jestli sis to vyřešil po svém tak zde můžeme Lock?
Každopádně jestli sis to vyřešil po svém tak zde můžeme Lock?
Promiň ,trochu jsem se bacil do hlavičky, spletl jsem si PrtSc a Free Screen Recorder. Omlouvám se.
• Stránka 1 z 1