100 Kč za registraci na ZUNO
|
Czshare kredit 100 Gb za 30 Kč
|
♪♫ Reklamní prostory ♪♫
|
Sázková kancelář
Alcohol soft
WAREZ FORUM - Stáhnout zdarma z share-rapid, rapidshare, czshare.com a dalších - free download
• Stránka 1 z 1
Na intern.stránce se mi v horních lištách usadil ALCOHOL SOFT jak jej odstranit? Z registru jsem jej vyhodil a nikde není nainstalován. Poraďte jak na to? Willi1
Alcohol soft
Nemam na scren program. Nad lištou co je ,,seznam najdu co neznam,, je usazen Alcohol soft a nad ním je již , soubor, úpravy, zobrazit atd. Jinak si s tím nelam hlavu, když to nejde tak to nejde. Díky Willi1
Alcohol soft
1. jestli mas : IE tak na ot klikni pravym mysitkem a mas tam panely co se mohou zobrazit .. tak ho vypni a nebude to tam ..
2. Pokud máš Operu : Klikni na ot pravym misitkem a dej : Odstranit z lišty ..
3. Stahni si SaveSnap Pro foceni obrazovky .. ( nebo si najdi naky jiny .. )
4. Pochopil jsem to takhle .. tak jestli to je jinak tak pls vazne udelej screen ..
Jiný prohlížeč nemám .. používam jen Operu tak u jineho nevím .
2. Pokud máš Operu : Klikni na ot pravym misitkem a dej : Odstranit z lišty ..
3. Stahni si SaveSnap Pro foceni obrazovky .. ( nebo si najdi naky jiny .. )
4. Pochopil jsem to takhle .. tak jestli to je jinak tak pls vazne udelej screen ..
Jiný prohlížeč nemám .. používam jen Operu tak u jineho nevím .
Re: Alcohol soft
Tak tak.. Bude to pravděpodobně nějaký panel, který se dá určitě nějak skrýt. Mám s tím zkušenosti jen v IE, v jiných prohlížečích jsem to nikdy nezkoušel (viz. GoGeN), někde musíš najít nastavení panelů a Alcohol Soft panel skrýt.
Alcohol soft
Přesně dle GoGena a je to pryč. Je to prkotina ale rozčiluje a když člověk neumí anglicky je to strašný. Děkuji Willi1
Re: Alcohol soft
Willi1 píše:Nemam na scren program. Nad lištou co je ,,seznam najdu co neznam,, je usazen Alcohol soft a nad ním je již , soubor, úpravy, zobrazit atd. Jinak si s tím nelam hlavu, když to nejde tak to nejde. Díky Willi1
A co takhle použít tlačítko na klávesnici ,, Print screen" .... žádnej program nepotřebuješ.

• Stránka 1 z 1